LES RESERVES

Per informació sobre preus i condicions de la casa, contacteu amb nosaltres per email o per telèfon.

E-mail

info@calmacia.com

Telèfon

+34 639 23 29 82

LES CONDICIONS

En el moment de realitzar la reserva es facilitarà el nom i cognoms, el telèfon i l’email de contacte de la persona que efectua la reserva.

S’haurà de fer una paga i senyal del 25% del total de la reserva que quedarà com a fiança i serà retornada en la finalització de l’estada. El pagament total de l’import de l’estada s’haurà de realitzar en el moment d’entrar a la casa.

En les estades de cap de setmana l´hora d´entrada pactarà amb el propietari i l´hora de sortida serà sempre abans de les 19:00.

En les estades d´una setmana o més, l´hora d´entrada serà a partir de les 15:00h i la sortida a les 10:00h.

Per a més informació envieu un correu a info@calmacia.com o bé ompliu el formulari que trobareu al final de la pàgina.

LA DISPONIBILITAT

CONTACTEU AMB NOSALTRES

En nom de l’empresa T.R. CAL MACIÀ SCP(CAL MACIÀ ALLOTJAMENT RURAL) propietària del domini web www.calmacia.com i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d’informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a T.R. CAL MACIÀ SCP (CAL MACIÀ ALLOTJAMENT RURAL) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessaries.