LES ACTIVITATS

El Berguedà ofereix un gran nombre d´activitats depenent de l´època de l´any. Hi ha moltes activitats per practicar o sortides, tant de caire esportiu com ara excursions en BTT o a peu, o bé sortides de caire més cultural com visites a Santa Maria de Queralt, Castell de Cardona, la Ruta del Romànic, etc.

Trobareu un recull a continuació.

Esports de neu Podeu visitar les estacions de La Molina, La Masella, El Port Del Compte o Els Rasos de Peguera A 60 minuts aprox.
Rutes en bicicleta Teniu infinitat de rutes tant per bici de muntanya com per bici de carretera. Podeu demanar informació a Rutes a la Carta Des de la casa
Esports nàutics Si voleu practicar el caiac o l’esquí aquàtic podeu visitar El Berguedà Nàutic o el Molí del Cavaller a la Baells, o l’embassament de la Llosa del Cavall A 30 minuts aprox.
Parapent Si voleu experimentar la sensació de volar amb parapent passeu-vos per Volem A 10 minuts aprox.
Paintball Si voleu alliberar la vostra adrenalina disparant bales de pintura entre els arbres no deixeu de visitar Indomit A 30 minuts aprox.
Quads Sortiu de ruta en quad per les increïbles pistes forestals del Berguedà amb Indomit A 30 minuts aprox.

Aquí trobareu més informació sobre tot el que podeu fer al Berguedà, Solsonès o Bages.

Caminades i excursions Teniu mil i una rutes per caminar ben a prop de Cal Macià. Perdeu-vos pels Rasos de Peguera, Queralt, la Ruta de les Colònies o les rutes ramaderes Des de la casa o a 30 minuts aprox.
Bolets En temps de tardor, ben a prop de Cal Macià trobareu bons llocs per recollir bolets. Endinseu-vos pels boscos de Capolat o dels Rasos de Peguera cistella en mà A 40 minuts aprox.
Spa & Wellness Si encara necessiteu més relax sempre podeu visitar el Berga Resort i gaudir del seu Spa & Wellness A 15 minuts aprox.
Fotografia Per als amants de la fotografia, al Berguedà trobareu nombrosos llocs d´interès paisatgístic.

Aquí trobareu més informació sobre tot el que podeu fer al Berguedà, Solsonès o Bages.

Museus Ben a prop trobareu el Museu d´Art del Bolet de Montmajor, el Museu de la Sal de Cardona, Museu de les mines de Cercs, Museu Tèxtil de Cal Vidal A uns 30-45 minuts aprox.
Esglesies i Santuaris No deixeu de visitar l´Església Barroca de Correà, el Santuari de Queralt, l´Església dels Tossals de Capolat, l´Església d de Sant Quirze de Pedret, Sant Pere de Graudescales o l´Esglesia de Cal Pons. Destacar també el Monestir de Montserrat A uns 30-60 minuts aprox.
Colònies Industrials Al llarg del Riu Llobregat podeu visitar les antigues colònies industrials. Destacar el Parc Fluvial, la Torre de l´Amo de Viladomiu Nou i la Colònia Cal Vidal de Puig-reig. A 30-45 minuts aprox.
La Patum Si esteu per aquí durant la setmana de Corpus no us podeu perdre la festa de la Patum de Berga, declarada patrimoni de la humanitat l´any 2005. A 10 minuts aprox.

Aquí trobareu més informació sobre tot el que podeu fer al Berguedà, Solsonès o Bages.